Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

#11: 3.7.2017 Kankaanmäki (sprintti), Orimattila

03.07.2017 @ 17:00 - 18:30

Orimattilan Iltarastit 3.7. juostaan sprinttikansallisten jälkimainingeissa uudella Jokelan sprinttikartalla (mittakaava 1:4000). Koska kyseessä ovat iltarastit, eivät radat ole täysin lajisääntöjen mukaista sprinttisuunnistusta, vaan mm. matkat ovat kisasprinttiä pidempiä. Vauhtia pystyy kyllä pitämään, mukana on reitinvalintaa, tiukkoja rastipisteitä suunnanmuutoksineen ja käytössä ovat rastipukit.

 

Tapahtumakeskus sijaitsee Megamyynti Areenan takana osoitteessa Kankaantie 13, Orimattila. Lähtö sijaitsee tapahtumakeskuksen läheisyydessä, lähtöön viitoitus.

 

Ratavaihtoehtoina ovat A-, B- ja C-radat, pidennetyn sprintin ohjeajoin. A-rata on pidempi (n. 5 km lyhyintä sallittua reittiä) ja B-rata lyhyempi vaativa runsasrastinen sprinttirata. C-rata on helpompi lyhyt rata, joka on tarkoitettu pääasiassa lapsille ja aloittelijoille. Kenkäsuosituksena on nappula- tai lenkkikenkä. Radoilla on myös vähän kangasmetsää, mutta nastareista ei ole hyötyä. Rasteja on lähekkäin, joten tarkista koodit. Myös irrallisia rastinmääritteitä on saatavilla lähtöpaikalta joten määritekotelot mukaan. Määritteet ovat myös kartan reunassa.

 

On ehdottoman tärkeää kunnioittaa kiellettyjä alueita kuten tonttivihreällä, läpipääsemättömän kasvillisuuden tai ylitsepääsemättömän aidan/kaiteen merkinnöillä piirrettyjä alueita. Tapahtumakeskuksessa on tulostettuna sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet (kuva myös alla). Kyseessä on kiinteistöjen käyttölupiin liittyvät asiat, ja jos suunnistuksen lajisääntöjä rikotaan, emme voi välttämättä enää jatkossa harrastaa lajiamme. Muistakaa, että iltarastit eivät ole kilpailu, ja menemällä kielletyn kohteen läpi aiheutatte vahinkoa oman harjoittelunne lisäksi myös muille suunnistajille. Ratojen alueella on esimerkiksi harvoja pensasaitoja joista pääsee kyllä läpi, muttei missään nimessä saa mennä. Kyseisiä aitoja on voitu nauhoittaa kielletyn alueen nauhalla kilpailuun, muttei iltarasteille. Kilpailun jäljiltä joitakin nauhoja saattaa vielä olla maastossa.

 

kielletytkohteet

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
03.07.2017
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Tommi Maasilta

Tapahtumapaikka

Kankaanmäki
Kankaantie 8
Orimattila, Suomi
+ Google Map

Ei kommentteja aiheeseen "#11: 3.7.2017 Kankaanmäki (sprintti), Orimattila"


    Haluatko kommentoida?