Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

#6: 29.5.2017 Tuuliharja, Orimattila

29.05.2017 @ 17:00 - 18:30

Tämän viikon Iltarastit suunnistetaan Tynnyrmäen kartalla Tuuliharjan lähistöllä. Samassa maastossa kilpailtiin Rastivarsojen kevätkansallisissa vuosi sitten.

Opastus on 4-tien Tuuliharjan huoltoaseman liittymässä. Pysäköinti tapahtuu huoltoaseman eteläpuolisella niityllä, ja kun se täyttyy, niin moottoritien länsipuolella, josta noin 400m kävelymatka. Huoltoaseman edessä olevat asiakaspaikat tulee jättää huoltoaseman muiden asiakkaiden käyttöön.

Lähtöön on matkaa noin 700m. Lähtöön kuljetaan viimeisen rastin kautta, ja matkan varrella on yksi taimikko, jossa pitää olla varovainen ettei astu taimien päälle.

Kartta on päivitetty toukokuun puolivälissä, maastossa on tehty metsänhoidollisia töitä jotka vaikuttivat lähtöpaikan sijaintiin. Alku- ja loppumatkan hidastava maastopohja kannattaa huomioida reitinvalinnoilla. Maastopohja mahdollistaa suurimmalla osalla rataa kuitenkin vauhdikkaan suunnistussuorituksen.

Ratapituudet ovat:

A-rata: 5,1 km

B-rata: 4,0 km

C-rata: 2,4 km

D-rata: 1,7 km

Erityishuomoita:

C ja D ratalaisia varten on tehty maastoon kaksi viitoitusta. Merkinnät näkyvät kaikilla radoilla kartassa. Yhteinäisen purppura viivan kohdalle on maastoon vedetty keltainen muovinauha ja katkoviivoituksen kohdalle oksiin laitetaan keltaiset nauhat helpottamaan suunnistusta. Näitä helpottavia viitoituksia ei ole pakko käyttää.

A, B, C ja D radat: Viimeiselle rastille tultaessa kulje taimikossa vain keltaisen viitoituksen välissä ja vältä astumasta taimien päälle. Viimeiseltä rastilta maalileimaukseen keltainen nauhoitus, sama jota pitkin kuljette lähtöön.

Tiedot

Päivämäärä:
29.05.2017
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Jussi Pohjola

Tapahtumapaikka

Tuuliharja
Mustajärvi
Orimattila, Suomi
+ Google Map

Ei kommentteja aiheeseen "#6: 29.5.2017 Tuuliharja, Orimattila"


    Haluatko kommentoida?