Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

#13: 17.7.2017 Sammalisto (Terrikallio), Orimattila

17.07.2017 @ 17:00 - 18:30

Tämän viikon iltarastit suunnistetaan Terrikallion kauniissa ja pääosin hyväkulkuisessa avokalliomaastossa mänty- ja kuusimetsässä. Opastus on tien 164 ja Mallusjärventien risteyksestä (9,8 km Orimattilasta). Navigaattoriosoite on Mallusjoentie 702, Orimattila. Matkaa Orimattilasta on 17,1km. Parkkipaikka on Jussinniityn pelto ja sisäänajo on pellon eteläpäästä. Tapahtumakeskus eli iltarastivaunu on Jussinniityn pellon pohjoisosassa. Lähtöön on 150 metriä iltarastivaunulta, Jussinniityn pellon koilliskulmasta 30 metriä pohjoiseen juontouran mutkassa. Maali on Jussinniityn pellon länsipuolella tien mutkassa iltarastivaunun tasalla.

 

Ratapituudet:

A-rata: 5,2 km
B-rata: 3,5 km
C-rata: 2,1 km
D-rata: 1,9 km

E-rata 6,5 km (taito- ja rastinottorata, 24 rastia)

 

Erityishuomioita:

Avokallioilla olevat jäkälät ovat liukkaita, jos edellisellä viikolla on sateita!
Alueella on runsaasti kiviä. Kaikkia ei ole voitu kuvata karttaan, vaikka ne näkyvätkin jostain suunnasta kohtuullisen selvästi.
Avokalliokumpareilla ja runsailla kivillä tulee helposti samaistusvirheitä. Ole tarkkana!
C- ja D-radat kiertävät Terrikallion alueella, jota rajaa lännessä Vähäoja, pohjoisessa laaja aukea ja tie, idässä ja etelässä tiet. Tältä alueelta ei ole kauemmaksi eksymisen vaaraa. Alueelle on turvallista lähteä.
E-, A- ja B-radat kulkevat Terrikalliolta Vähäojan yli Palokalliolle. Ratojen viimeiset 500 metriä ovat kartalla vaalean vihreätä, mutta hyvällä reitinvalinnalla ja sen toteutuksella pääsee suunnistamaan rasteille helposti ilman ongelmia kuin tavallisessa metsässä.
E-ja A-radat ovat ristiratoja. Ole huolellinen kiertojärjestyksestä.

Tiedot

Päivämäärä:
17.07.2017
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Arttu Munukka

Tapahtumapaikka

Sammalisto, Terrikallio
Orimattila, Suomi + Google Map

Ei kommentteja aiheeseen "#13: 17.7.2017 Sammalisto (Terrikallio), Orimattila"


    Haluatko kommentoida?