Orimattilan Iltarastit

Sammalistossa tavattiin kauden 4. Iltarastikasvo Tuomo Järvinen

 
 
 
 
Nimi: Tuomo Järvinen 
 
Asuinpaikka: Orimattila, Lintula  
 
Mikä/ kuka innosti sinut tulemaan Iltarasteille? Rekolan Pekka viime kaudella sai puhuttua kaveriksi. Oltiin hiihdetty talvisin ja joku kesälaji piti keksiä. 
 
Mikä Iltarastitapahtuma/ - paikka on jäänyt erityisesti mieleesi? Miksi? Jaa- a, Orimattilan hienot maastot esim. Luhtikylässä ja Kiiliössä. 
 
Miten meni kohdaltasi elämäsi ensimmäinen yösuunnistuskisa viime keskiviikkona Hälvälässä- siellä vilahti nimesi? Kaikki rastit löytyivät, koska ei ollut vielä pilkkopimeää. Aloittelijoiden rata oli helpohko. 
 
Mitä nimi "Minna Kauppi" sanoo sinulle? Maailmanmestari, asuu Vääksyssä. Serkun tyttären kavereita. 
 
Miltä sinusta tuntuu lähteä samaan maastoon, jossa Minna Kauppi voitti suomenmestaruuden reilu viikko sitten? Jännittää... Voi olla liian vaikea rata minulle ja onkin... 
 
Entä mitä nimi Kim Fagerudd kertoo sinulle? Ei sano mitään... (Oikea vastaus on, että hän voitti omien SM- kisojen miesten mestaruuden). 
 
Iltarastikausi on viikon päästä päätöksessään, miten se on mennyt kohdaltasi? Jatkatko ensi vuonna? Tämä kausi meni harjoitellessa- vaikea laji, eksyy helposti. Luulisin jatkavani ensi vuonna, jos paikat ovat kunnossa. Metsässä työasiat unohtuu. 
 
Mitä muuta harrastat/ miten vapaa- aikasi kuluu? Talvella hiihdän, myös kuntosalilla käyn. 
 
KIITOS TUOMO HAASTATTELUSTA JA ONNEA MATKAAN KAUNIISEEN SYYSMETSÄÄN! 
 
 
Tämä oli samalla "historiallinen" haastattelu, koska tämä oli osaltani viimeinen ja olit 33. haastateltava. Viimeisen 5 vuoden aikana olemme kohdanneet Mikko Anttosen, Teemu Vuoren, Eeva Matilaisen, Kaisa Sintosen, Antti Vesamäen, Virpi Ikosen, Juhani Mäkisen, Olli Vuoren, Mikko Niskasen, Susanna Hynnisen& Samuli Murtoniemen, Annika Suoniemen, Pasi Rantasen, Tomi Niemisen, Inkeri Ikolan, Paula Valkjärven, Lars Stenstrandin, Reeta Karvisen& Hermannin, Pekka Rekolan, Arja Meron& Paula Aallon, Nenosen perheen, Pentti& Esa Pihlaja- Kuhnan, Janne Laaksosen, Eija Laakkion& Tuija Armisen. 
SUURKIITOS HEILLE KAIKILLE! 
Terveisin Susanna
Päivitetty: 27.9.2010
    
     

- © Rastivarsat ry -