Orimattilan Iltarastit

Salusjärvellä tavattiin kauden 3. Iltarastikasvot siskokset Eija Laakkio ja Tuija Arminen

 
 
 
 
 
 
 
Nimet: Eija Laakkio ja Tuija Arminen 
 
Asuinpaikka: Eijalla Orimattilan Tönnö ja Tuijalla Pukkilan Savijoki 
 
Mikä sai teidät tulemaan mukaan aikuisten suunnistuskurssille? Molemmilla sama syy! Koulussa ollaan viimeksi suunnistettu ja siitä on jäänyt muistikuva ja kipinä molemmille, että tämä on tosi kiva harrastus. Tuija oli lähdössä lajin pariin jo monta vuotta, kunnes sai vihdoin siskon kaverikseen. 
 
Mitä olette kurssilla oppineet? Kartanlukua ja ihan joka kerta on oppinut jotakin. 
 
Onko John ja Jouni olleet kivoja kurssiopeja? Erittäin hyvät opettajat! Tosi päteviä ja kokeneita. (Terveiset Johnille sinne jonnekin Italiaan tai Ranskaan tai tai tai ? Matkakertomuksia olemme saaneet lukea, kiitos niistä). 
 
Kuinka tuttuja kartta ja kompassi oli teille entuudestaan? Sieltä kouluajoilta tulivat tutuiksi. 
 
Mikä tämän kauden Iltarastitapahtuma on jäänyt erityisesti mieleen? Miksi? Pariisin hienous! Upeat mäet, kauniit kalliot. Manssilantie toisena paikkana. Luonnon merkitys on suuri kun suunnistamme, tulee tehtyä havaintoja ja huomioita ihan kaikesta. 
 
Mitä odotatte tämän päivän radalta? Ekaa kertaa ollaan tässä maastossa, varmaan kangasta, kun tuonne järvelle päin katselee. Takaisin autolle kun löytää, niin se on pääasia. 
 
Mitä nimi "Minna Kauppi" sanoo teille? Nooh... upea suunnistaja, kaunis nainen. Ei ihan idolimme, mutta jos oltaisiin 40v. nuorempia, niin varmaan sitten... 
 
Mitä muuta harrastette/ miten vapaa- aikanne kuluu? Liikutaan vuoden ympäri. Hiihto on lajina nro. 1. Jumppaa, pyöräilyä ja sauvakävelyä. 
 
Eijalla ja Tuijalla oli ihan uudet Jalaksen suunnistuskengät, joten varmasti näemme heidät lajin parissa ensi vuonnakin. 
KIITOS REIPPAILLE JA INNOKKAILLE NAISILLE HAASTATTELUSTA JA MUKAVAA RASTINETSINTÄÄ! 
 
Haastattelijana Susanna 

Päivitetty: 23.8.2010
    
     

- © Rastivarsat ry -