Orimattilan Iltarastit
Hiihtokeskuksen Iltarastikasvoina kohdattiin 17.8 Arja Mero ja Paula Aalto. 
 
 
 
Nimet: Arja Mero ja Paula Aalto 
Asuinpaikka: Orimattilassa Arjalla Sammalpolku ja Paulalla Töyryläntie. 
Mikä innosti sinut suunnistuksen pariin? Arja: Paula oli alunperin ehdottamassa suunnistuksen aloitusta jo muutama vuosi sitten. Tämän vuoden keväällä Pikkaraisen Seija teki viimeisen päätöksen, että kantritanssijoiden harjoitusilta vaihtuu maanantailta torstaille ja tässä sitä vihdoin ollaan! Paula: Jo 70- luvulla mieheni Kallun kanssa käytiin säännöllisesti Helsingin Suunnistajien Iltarasteilla. Sitten tuli 27 v. paussi ja nyt ollaan innolla mukana. Voi sanoa, että koko perheemme suunnistaa. 
Mikä tämän kauden Iltarastitapahtuma on jäänyt mieleen ja miksi? Arja & Paula: Sadetapahtuma (Luhtikylä, Tihaja 8.7) !!!! Ja vettä tuli... kun ei meinannut osata lähtöpaikallekaan. Toinen muistissa oleva oli tässä lähellä hiekkakentällä (Hiihtokeskus 18.5), kun yksi rasti ei löytynyt ja Arjan koirakin meinasi tukehtua kai liiasta juoksusta... 
Mitä muuta harrastat? Arja: Kantritanssia, kitaransoittoa, metallitöitä, avantouintia. Paula: Kantritanssia, kävelyä, jumppaa, vesijumppa suunnitelmissa. 
Mitä odotat tämän päivän radalta? Arja: Että rastit löytyy ja hauskaa on! Ihana seurata, kun koko perhe harrastaa lajia rinkat ja lapset selässä. Paula: Olisi tosi hauskaa taas ja rastin löytyminen on aina ihana juttu. Hieno juttu, kun huiput ja tavalliset tallaajat mahtuvat saman harrastuksen pariin. 
Terveisiä, toiveita Iltarastijärjestäjille: Arja & Paula: Naisten suunnistuskurssia toivottaisiin... oppisi mm. karttamerkit opetuksen kautta. 
 
 
KIITOS ILOISILLE KANTRITANSSINAISILLE JA TERVETULOA ILTARASTIEN PARIIN! 
Haastattelijana Susanna 

Päivitetty: 17.8.2009
    
     

- © Rastivarsat ry -