Orimattilan Iltarastit
Viikon Iltarastikasvona Hiihtokeskuksessa tavattiin tämän illan ahkera tapahtuman järjestäjä Lars "Lasse" Stenstrand. Hän on päivittänyt alueen kartan tähän tapahtumaan ja suunnitellut illan radat. 
 
 
 
Nimi: Lars Stenstrand 
Asuinpaikka: Orimattila, Peltolan alue  
Kuinka monta työtuntia/ iltaa/ päivää sinulla on mennyt tämän illan Iltarastien kartan tekoon? Täytyy sanoa, että en ole yhtään laskenut... työtä on kyllä tehty. Ei ole kirjanpitoa olemassa. Viime syksynä kävin ensimmäisen kerran metsässä ja keväällä jatkoin. 
Milloin tämän alueen kartta oli viimeksi tehty tai päivitetty? Useampi Rastivarsojen kartta alueesta edellisiltä vuosilta on ollut pohjana tähän päivitykseen. 
Kuinka monta vuotta olet suunnistanut? En ole laskenut... nuorena ehkä 16v. ensimmäinen kerta. Työkaveri Pauli Jääskeläinen houkutteli vasta ikämiesvuosina lajin pariin. 
Mitä harrastaisit, jos et suunnistaisi? Luonnossa liikun jo paljon, marjastan, sienestän ja kalastan. Niitä tulisi tehtyä enemmän. Tanssiminenkin sujuu. 
Kenelle suosittelet suunnistusta? Kaikille. Lapsille, tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Erinomainen liikuntamuoto. Voi pienestä aloittaa ja vanhempanakin kuntoilumielellä. Hyvällä mielellä on kiva suunnistaa ja uskoa omaan itseen. 
Mitkä tämän kauden Iltarastipaikat ovat suosikkejasi tai "lempimaastojasi"? Kalliojärven maasto. Vaativa ja vielä pääsee uimaankin. 
Odotatko uutta kauden osallistujaennätystä tähän tapahtumaan? Menee hyvin lähelle, siinä ja siinä, n.150 osallistujaa tulee... 
 
KIITOS HAASTATTELUSTA LASSE! 
Haastattelijana Susanna H. 

Päivitetty: 18.5.2009
    
     

- © Rastivarsat ry -