Orimattilan Iltarastit
Pariisin Iltarasteilla kohdattiin kauden 2. Iltarastikasvona Tomi- Petteri Nieminen 
 
 
 
Nimi: Tomi-Petteri Nieminen 
Asuinpaikka: Lahti, Vartiolaakso 
Miten Sinusta tuli Rastivarsa? Esa O. on syypää varmaan! Olen alkuperäinen orimattilalainen ja kaikki kaverit suunnisti jo pienenä. Kun Orimattilassa asuttiin, niin seura oli tietenkin Rastivarsat n. v. -85- -86. Iso - Syöte Jukola (n. v. -88) oli minun ensimmäinen suuri Jukolani, sen jälkeen armeijaan. Poriin muuton myötä v. -91 jäi sitten suunnistuskin, naulasin suunnistuspiikkarini seinälle 5 tuuman nauloilla. Kuvittelin, etten tarvitse enää suunnistusta elämässäni. Kaivoin kaikki takaisin n. 4 v. sitten ja tässä ollaan. Ensin oli seurana LS-37, nyt siis Rava. 
Mitä muuta harrastat? Hiihto, juoksu, pyöräily eli kaikki pitkäkestoinen kestävyysurheilu, Rogainingia (= vaellussuunnistus) 
Miten Iltarastikausi 08 on sujunut kohdallasi? Nousujohteisesti edellisiin vuosiin verrattuna= käyntimäärät lisääntyneet 
Kenelle suosittelet suunnistusta? Ihan kaikille, ne jotka haluavat liikkua. Motivaattorina tylsään juoksuun. 
Mikä on kivointa suunnistuksessa? Suunnistus pitää nöyränä! 
Onko sinulla joku tavoite tai haave tuleviksi vuosiksi suunnistuksen parissa? Euroopanmestaruus Rogainingissä EM- kisoissa -09 Ylläksellä! 
Miten kesä on sujunut? Nopeammin kuin edelliset kesät. Mökkeillessä ja matkustellessa. 
Mitä mieltä olet tämänpäiväisestä orimattilalaisesta olympiakullasta? Todella yllätys! Luin uutisen teksti- tv.stä, hieno suoritus. Onhan se 4. olympiakulta Suomen naisilla kesäolympialaisten historiassa. 
Minulla yhdet juhlat lähestyy ja voisitko ystävällisesti kertoa minulle, miten Sinä valmistaisit karjalanpiirakat, siis mitä aineita niihin laittaisit? 
Ruisjauhoja, vettä, riisipuuroa, suolaa, voita, kananmunia. (Hyvä vastaus Tomi! Vielä lisäksi vehnäjauhoja, kananmunia ei välttämättä tarvitse...) 
 
KIITOS TOMI HAASTATTELUSTA JA ONNEA TÖNNÖNKOSKEN MÄRKÄÄN & HAASTEELLISEEN METSÄÄN! 
Haastattelijana Susanna H. 
 

Päivitetty: 11.8.2008
    
     

- © Rastivarsat ry -